sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Ravintola Sunn

Olin perjantaina syömässä synttäreitteni kunniaksi ravintola Sunnissa Helsingissä. Vaihtoehtoina oli pari muutakin ravintolaa, mutta tähän päädyin parhaalta vaikuttavan ruokalistan takia. En joutunut pettymään!
   Näkymä ikkunasta oli oikein mainio. Päästiin sopivasti juuri ikkunapöytään.

   Heti alkupala täräytti ehkä illan kovimman potin! Tilasin hummusta jota söin leivän kanssa. Oli muuten niin hyvää että järki meinäsi lähteä! En oikeen saanut selvää mitä muita mausteita yms. siinä oli, mutta ainakin jonkinlaista hummusta pitää pikimmiten kokeilla itsekkin!
 
   Pääruoaksi tilasin varhaisnauris-kanttarellilasagnea. Lasagne sisälsi pastaa ja naurisviipaleita limittäin ja seassa oli maukasta kanttarellikastiketta. Päällä pecorino-juustoa. Sanotaanko että oli tosi hyvää, aika suolaista tosin, varsinkin kun kohdalle sattu vähän isompi juustopalanen.
   Lopuksi herkuttelin hunaja-nougat jäädykkettä suklaakaramellilla. Niin ihanaaaa! Varsinkin jos tykkää makeasta nii tää on nappivalinta!
   Mietin muuten mitä tuo muru jäädykkeen ja lautasen päällä on? Osaisko joku noin kuvan perusteella sanoa? Maku oli ainakin voimakas.





















   Sunn oli tosi kiva sekä paikkana että ruuallisesti. Henkilökunta oli myös ystävällistä. Ruuat tulivat nopeasti, paitsi yhdessä kohtaa piti odotella aika pitkään että jälkkäreitä tultaisiin kyselemään. Kouluarvosanaksi antaisin 8 ;).

2 kommenttia:

  1. nam :)
    näyttää toi muru kaardemummalta mut oisit varmaa sen tunnistanu, jos sitä olis ollu (:

    VastaaPoista
  2. Juu ei se kyl kardemummalta maistunu :)

    VastaaPoista